Hej på er.



Det har varit tyst ett tag, och det beror på att jag inte sett eller läst något som jag känner att jag måste skriva om. Så ni få trogna läsare får vänta ett litet tag till.

Plastig skönhet

Kollade på Debatt, programmet där ingen får snacka till punkt utan att bli avbruten, för att fortsätta lite utav det förra inlägget som handlade om utseende.

Först handlade var det en debatt om mordet på Therese Johansson Rojo. Det var diskussion om straffet som 16-åriga pojken som mördade henne, samt den 16-åriga flickan som i princip sa åt pojken att han skulle göra det, fick. Domen var ett år och åtta månaders sluten ungdomsvård.

De tog upp att en vuxens motsvarighet är minst 10 år, det låter mycket, men ändå inte för ett mord. Jag tycker dock att det glömdes bort lite att de två är just 16 år. Dom är barn, och trots det hemska dom har gjort så står det kvar att dom just ÄR BARN. Troligtvis kommer dom må riktigt dåligt för resten utav livet pågrund av det dom gjort, de kommer få gå i terapi eller vad som helst, efter ungdomsvården också. Det är jag säker på.

Sedan handlade det om skönhetsoperationer. Botoxtanten Lulu Carter var med.

Bloggerskan Paow var ju också med, och hon var med i Aschbergs program som jag tog upp förra gången. hon sa väl ett par meningar, där bland annat hon berättade att hon känner sådana i åldern 17,18,19-års åldern som opererat både det ena och det andra, bland annat kindknotorna. Det lät som en väldigt sund krets utav vänner.

Fick lite intrycket utav Lulu Carter att om man jobbar i media och tv, så SKA man se bra ut.
Hon sa att det handlar om fåfänga och jämför med att kvinnor förr i tiden också var fåfänga och hade stora peruker. Jag vet inte men jag tycker det är väl ganska stor skillnad mellan att ha puder i ansiktet och stort hår och att operera sig både här och där?, det är väl mer ett bevis på fåfängans bisarra utveckling.

Senare säger Lulu Carter att hon är nöjd med sig själv. Nyss var det snack om att hon opererade sig på diverse sätt, sprutar in botox, bröstförstorning, något med huden och sen säger hon att hon är nöjd med sig själv?
Sedan säger hon att hon inte gjort så stora förändringar, är det bara småkrafs det där eller?. Kanske är hon nöjd just nu, men man skulle inte bli förvånad om hon bokade tid till en ny operation precis efter programmet var slut.

Vår kära Linda Rosing var också med, och vi alla älskar ju Linda Rosing, eller hur?.  


Så vad har Linda Rosing gjort genom åren?.

Vi kan ju börja med det som gjorde henne "känd", hon helt enkelt knullade i tv. Det om något är en självklar biljett till kändisskap i Sverige.

Blivit tillsammans med Fadde Darwich(som jag tror avtjänar fängelsestraff just nu) och gjort slut med den samma hur många gånger genom åren?, hundra gånger?, tusen gånger?, alla har säkerligen tappat räkningen.

Varit med och skapat ett parti som hade namnet Unika Partiet. de fick 222 röster i valet 2006.

Blev artist under namnet Bionda och floppade.

Bestämt sig för att göra mjukporr, hur det blev med den saken vet jag inte.


Linda Rosing älskar ju att vara synas i media, och skvallerblaskor älskar ju henne, men i detta program lät hon vettigare än någonsin, kanske hon äntligen vuxit upp vid 35 års ålder?.

Socialpsykologen Thomas Johansson var den vettigaste utav dom alla, utan att gå in närmare på vad han talade om.

Skönhetshysterin är en skrämmande trend, speciellt när det gått ifrån att man ska träna och vara naturlig, till att operera minsta lilla grej.

Det finns ju både bra och dåliga saker med plastikoperation. Det som är bra är om någon exempelvis haft bröstcancer och förlorat brösten, så kan den få nya bröst, samt om man verkligen LIDER utav något,
Det dåliga är dessa som är rädda för att bli gamla som ska operera mer och mer, det blir som en fixering och kan leda till missbruk utav skönhetsoperationer.
Pengar finns att tjäna här också, hur många privata plastikläkare säger nej?, om dom nu säger nej så finns det alltid någon som säger ja till att operera.

RSS 2.0